In een turbulente markt als de woningmarkt is het aankopen van een woning geen eenvoudige klus en doet men dit niet dagelijks. Logisch dan ook dat steeds meer mensen zich bij het aankopen van een nieuwe woning laten begeleiden door onze makelaars.

Wij zijn een zogenaamd full service makelaar, wat eigenlijk inhoud dat wij de totale zorg uit handen nemen van A tot Z. Wij begeleiden je bij het gehele aankooptraject; van de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris en indien nodig ook nog daarna. Maar er kan ook gewerkt worden met "zogenaamde" deel diensten. Maak je wensen bespreekbaar met ons, dan gaan we kijken hoe we je kunnen helpen. Al onze medewerkers zijn gecertificeerde makelaars/ taxateurs en daardoor aangesloten bij de NVM als NVM makelaar. Zodoende blijft de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.

Tijdens de aankoop van een woning komen er veel zaken op je af. Je moet in korte tijd veel belangrijke beslissingen nemen. Wat is een goede locatie voor jou, welke buurt. Is de prijs juist voor de woning? Is er een reële vraagprijs gehanteerd? Hoe is de bouwkundige staat? Welke juridische zaken zijn van belang ? Hoe zit het met de VVE. Wat voor voorstel ga je uitbrengen en onder welke voorwaarden? Stuk voor stuk zaken die de nodige onzekerheden en vragen met zich meebrengen.

Door ons in te schakelen zullen wij deze vragen op vakkundige en begrijpelijke wijze beantwoorden en je begeleiden tot de aankoop van je woning. Wij nemen de woning en omgeving op, bepalen in samenspraak de onderhandelingsstrategie, controleren de eventuele VVE en checken alle juridische zaken. Daarbij begeleiden wij je bij de notaris voor de koopovereenkomst, de oplevering en de eventuele nazorg.

Het start met een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor ter kennismaking en om je wensen en mogelijkheden te inventariseren. Het is daarbij handig als je eerst gesproken hebt met een hypotheekadviseur om je budget te bepalen.

Aan de hand van het gesprek zullen wij de mogelijkheden bespreken en uiteraard onze werkwijze uitleggen. Daar wij bij de aankoop ook in "zogenaamde" deeldiensten werken kan je kiezen uit hoofdzakelijk 3 werkwijze. Volledig. Beperkt volledig, dat wil zeggen je gaat eerst zelf kijken naar de woningen en wij gaan pas bij de tweede bezichtiging mee. Ook kan je volledig zelf zoeken en ons pas inschakelen op het moment dat je een woning wilt kopen. Uiteraard wordt onze courtage bepaald aan de hand van welke werkwijze je aanspreekt.

Aan de hand van je wensen selecteren wij het dagelijkse aanbod van woningen voor je en sturen we dit per e-mail naar je toe. Wil je een woning bekijken, maken wij een afspraak voor je.

Als aankoop makelaar gaan we met je mee met de bezichtiging zodat we je kunnen adviseren omtrent de (bouwkundige en juridische) staat van de woning. Ook kunnen we je adviseren over de indeling van de woning en wat mogelijk is.

Je droomhuis gevonden. Wij starten dan de onderhandelingen en zullen de aankooptactiek met je bespreken. Wij controleren een aantal zaken en zullen je wijzen op mogelijke problemen. Deze kunnen we in kaart brengen met behulp van specialisten zoals aannemers en bouwkundigen.

Na overeenkomst met een verkoper begeleiden we je bij het tekenen van de koopakte en zullen wij een en ander in goede banen leiden zoals een taxatie, bouwkundige keuring en de notariële overdracht waarbij de koopsom betaald dient te worden en je de sleutels ontvangt.

Meer weten, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak om een idee te krijgen van onze dienstverlening en een eerlijk en gedegen advies over de aankoop van je woning.