De regels voor verhuur van een woning is in constante ontwikkeling en dit vraagt om de begeleiding door een professional. Wij hebben ruime ervaring met de verhuur van woningen. En door onze aansluiting bij de NVM zijn zij totaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden voor de verhuur van uw woonhuis of appartement. Wij verhuren woningen voor langere termijn en voor korte termijn bijvoorbeeld via de Leegstandswet.

Via ons kantoor wordt de speciale puntenberekening opgesteld om de huurprijs mede te bepalen en het energielabel voor de puntenberekening. Dit zit verwerkt in onze professionele dienstverlening evenals een huurprijsadvies.

Onze dienstverlening gaat net een stap verder dan de andere verhuurmakelaars. Uw woning wordt uitgebreid gepresenteerd, gebruik makend van de laatste technieken. Zo laten wij professionele plattegronden opstellen, wordt door een fotograaf foto’s gemaakt en worden er uitgebreide brochures opgesteld. Onze relaties en zoekers worden op de hoogte gesteld van uw woning en wij nemen uw woning mee in onze mailing naar (internationale) bedrijven, housingbureau’s en relocationbureau’s die zoeken voor expats.

U woning wordt gepresenteerd via de digitale snelweg op www.funda.nl; www.pararius.nl en www.huurwoningen.nl. Door de combinatie van internet, mailingen voor expats en professionele presentatie krijgt uw woning de gegarandeerde aandacht die het verdient.

Wij leiden de potentiele huurders rond, doen een eigen antecedenten onderzoek naar de huurders en laten kredietwaardigheid en antecenten van de huurder checken door een extern gespecialiseerd bedrijf. Wij stellen uiteraard de huurovereenkomst op, het opleveringsrapport en inspectieformulieren en begeleiden de sleuteloverdracht en eerste betaling.

Heeft u interesse om uw woning via ons te verhuren, neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend en passend advies.