Je woning verkopen. Eén van de meest ingrijpende beslissingen in een leven die vaak worden onderschat. Door ons niet. Door onze jarenlange ervaring en nuchtere no-nonsense aanpak doen wij waar wij goed in zijn op een zo transparant mogelijk manier, zonder de essentie uit het oog te verliezen. Je woning voor de beste condities en op een zo goed mogelijk manier verkopen.

Wij zijn een zogenaamd full service makelaar, wat eigenlijk inhoud dat wij de totale zorg uit handen nemen van A tot Z. Wij begeleiden je bij het gehele verkooptraject; van het eerste contact tot en met de overdracht bij de notaris en indien nodig ook nog daarna. Maar er kan ook gewerkt worden met "zogenaamde" deel diensten. Maak je wensen bespreekbaar met ons, dan gaan we kijken hoe we je kunnen helpen. Al onze medewerkers zijn gecertificeerde makelaars/ taxateurs en daardoor aangesloten bij de NVM als NVM makelaar. Zodoende blijft de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.

Kortom, een professionele en nuchtere aanpak. En dat alles tegen een scherp en modern tarief.

Bij interesse zullen wij eerst een vrijblijvende afspraak maken voor een opname van de woning en ter kennismaking met je. Aan de hand daarvan zullen wij je een advies geven omtrent de waarde en verkoopmogelijkheden van de woning. Ook ontvang je van ons een offerte omtrent de verkoop kosten.

Bij accoord maken we een nieuwe afspraak om de woning verder op te nemen en de stukken van de woning in ontvangst te nemen. Tevens maken we dan in onderling overleg een verkoopplan. Wij gaan dan een dossier maken en starten met de verkoop.

In het verkoopplan worden een aantal zaken besproken zoals start verkoop, maken wij foto's of besteden we dat uit aan een professionele fotograaf, met- of zonder plattegrond, welke vraagprijs gaan we hanteren en nog veel meer.

EBR Makelaardij O.G. zal zorgen dat je woning zichtbaar te koop komt te staan via een aantal media zoals Funda, de NVM en MVA. Tevens plaatsen wij je woning op onze eigen website en winkel etalage. Ook communiceren wij je woning via Twitter, Facebook en mailingen.

Met potentiële gegadigden zullen wij de bezichtigingen verzorgen en de informatie van je woning geven via onder andere een verkoopbrochure. Bij interesse bespreken we met je het voorstel en de verkooptactiek. Wij doen de onderhandelingen.

Na overeenkomst met een koper begeleiden we je bij het tekenen van de koopakte en zullen wij een en ander in goede banen leiden zoals een taxatie, bouwkundige keuring en de notariële overdracht waarbij koper de koopsom dient te betalen en ook de sleutels ontvangt.