EBR Makelaardij O.G. is bij uitstek geschikt voor het beheren van uw Vereniging van Eigenaren. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een inventarisatie maken van wat voor soort dienstverlening u wenst. Als basis werken wij met een volledige dienstverlening waarbij wij het financiële beheer doen zoals onder meer servicekosten incasso, het betalen van de lasten en het contact met de eigenaren hebben. Ook doen we daarbij het technische beheer voor het doen van klein en groot onderhoud. Dit uiteraard in opdracht en overleg met u.

Van het beheer maken wij een jaarlijks verslag zodat de VVE in een oogopslag kan zien hoe deze er voor staat. Tevens controleren wij de VVE op een aantal punten zoals inschrijving kamer van koophandel, is er een bankrekening op naam van de VVE . Worden de service kosten netjes betaald. Is er een Meerjaren Onderhouds Planning en meer.

Als kantoor aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM zijn wij op de hoogte van de huidige regelgeving en mogelijkheden.

Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.